Mintegy tíz perccel később pedig egy vadász szólt a rendőröknek, hogy egy férfi holttestére bukkant a völgyhíd alatt. A 38 éves elhunyt férfi minden bizonnyal öngyilkossági szándékkal ugrott le a viaduktról, mivel hátrahagyott búcsúlevelét a gépkocsiban megtalálták. A jármű egyelőre bójákkal elkerítve várja, hogy elszállítsák. Erről a siófoki rendőrkapitányság munkatársai a helyszíni szemle megtartása után intézkednek majd - nyilatkozta az ügyről Bíró Gábor, a Somogy Megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nézze meg a helyszínen készült videót!

 

A Sió Tv felvétele

 

A Kőröshegyi völgyhíd az M7-es autópálya viaduktja, Magyarország leghosszabb hídja. A Zamárdi és Balatonszárszó közötti pályát 2007. augusztus 8-án adták át a forgalomnak.
Azóta nem történt itt tragédia. A mai napig. A híd legmagasabb pontja a terepszinttől 88 méter. Tizenhat pillére közül a legmagasabb 79,70 méter, s a legalacsonyabb is 17,70 méter, míg a pillérek közti legnagyobb távolság 120 méter.

 

völgyhíd


A 2×2 sávos hídon 110 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, és nincsenek leállósávok sem. A hidat ráadásul kamerák pásztázzák. Érdekes, hogy a viaduktot figyelő üzemmérnökségnek sem tűnt fel a hidon megállt autó.

Nézze meg a völgyhídról és a belsejéről korábban készült videónkat!

 

Címkék: búcsúlevél, viadukt, kőröshhegyi Völgyhíd, öngyilkos, vadász, kék hírek