Egy nyergesvontató lángolt az autópályán az éjszaka, munkában voltak a somogyi tűzoltók. Vasárnapról hétfőre virradó éjjel, egy órakor gyulladt ki a kamion az M7-es balatonfenyvesi leágazásánál, a Budapestre vezető oldalon. A rakománya is égett - a marcali, a keszthelyi és a balatonboglári tűzoltók fékezték meg a lángokat.

baleset

A Budapest felé haladó jármű bojlereket szállított. Az egységek kiérkezésekor a rakomány és a kerekek is égtek. A tűzoltók három vízsugár szerelését követően egy óra alatt tudták eloltani a tüzet. A tűzoltás ideje alatt teljes útzár volt érvényben az autópálya főváros felévezető oldalán, majd ezt követően fél pályán megindulhatott a forgalom. A keletkezett kár értéke egymillió forint.

Égő kamion


Egy másik súlyos balesetről is beszámoltak a Somogy megyei rendőr-főkapitányság munkatársai a Balaton déli partjának térségéből: frontálisan ütközött két autó a 67-es úton. A baleset hétfőre virradóra, hajnali fél 5-kor történt a falu közelében. Két személygépkocsi rohant egymásba. A mentők két súlyos sérültet csonttöréssel szállítottak kórházba a karambol után; a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A műszaki mentésben a balatonboglári tűzoltók segédkeztek.

baleset




baleset

Fotó: Tűzoltóság - Balatonboglár


Címkék: frontális ütközés, nyergesvontató, Somogybabod, tűzoltók, baleset, kék hírek