Túl gyorsan ment és kidöntött hat villanyoszlopot egy Fiat személyautó tegnap éjszaka Kaposváron, adott tájékoztatást az esetről Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön reggel. A kocsit egy eddei fiatalember vezette. A Vásártéri úton, az Áchim András utca felől a Kanizsai utca irányába haladt, amikor a bal oldali füves területre sodródott. Nekiütközött egy villanyoszlopnak. Onnan tovább vágódott, és egy másik villanypóznának, illetve egy fának is nekicsapódott, végül az úttestre merőlegesen állt meg. Az első ütközéstől kidőlt oszlop további öt villanyoszlopot is magával rántott. Az egyik a szalagkorlátra borult, megrongálva azt. Az autóban öten utaztak, mindannyian könnyebben megsérültek. Az utat a kaposvári rendőrkapitányság járőrei tisztították meg.

Az E.ON már megrendelte a kidöntött villanyoszlopok helyére az újakat. Jövő kedden állítják helyükre. Pénteken elkészülnek vele. Addig a Vásártéri útnak ezen a szakaszán nem lesz közvilágítás. Az áramszolgáltató kára egymillió forint körüli.

baleset

Súlyos baleset történt Kaposváron szerda éjszaka. Információnk szerint egy Fiat Bravo típusú, személyautóval történt a tragédia. A gépjármű a régi Marhahajtó úton haladt, amikor a sofőr nekicsapódott egy az út szélén található oszlopnak. Az eldőlő oszlop, öt másikat rántott magával. Több órán keresztül nem volt áram a környéken. Öt ember tartózkodott a szerencsétlenül járt autó utasterében. A helyszínről két mentőautót láttak elmenni. A Vásártéri utat mindkét irányban lezárták. A helyszínelés jelenleg is tart. További információkért kövesse a KaposPontot. - Szerda, 23:40 -

Nézze meg videónkat!

Címkék: oszlopok, vásártéri út, éjszaka, baleset, kaposvár, kék hírek