Az étterem homlokzatán a „Nyugodtan bulizzanak, nem lesz tűz” felirat várta a 151 fős vendégsereget. A hagyományokhoz híven idén is társasági egyenruhában érkezett a tűzoltók nagy része. A bált a tűzoltóparancsnok nyitotta meg, mely után a zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

 


Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!
Tekintse meg a siófoki Tűzoltóbálon készült képeket!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Nem is kellett sokat várni az első táncosokra, ugyanis az első zeneszámnál már 8-10 pár ropta a táncot. Az énekes egy tűzoltófeleség volt, aki változatos dalokkal tartotta mozgásban a társaságot. A vacsora után a tombola-nyereménysorsolás vette át a főszerepet, amelyen minden asztaltársaság nyert valamit.

A bál egészen hajnali fél 4-ig tartott, ahol mindenki jól érezte magát a családi, baráti társaságával és nem utolsó sorban kollégáival. A szolgálatban lévő tűzoltók nyugodt, eseménymentes éjszakát tudhattak maguk mögött vasárnap reggel.

Forrás és fotók: Tűzoltóság Siófok

Címkék: tűzoltóbál, bál, tűzoltóság, Siófok, kék hírek