Mike külterületén Kadarkút irányából Mike felé közlekedett egy szürke Suzuki Swift a 6616-os számú úton. A 21/400-as kilométerszelvényben a kocsi vezetője egy jobbkanyarból kijőve nem az útviszonyoknak megfelelõen vezette jármûvét. Lesodródott a menetiránya szerinti jobb oldali füves, kavicsos felületű útpadkára, majd a vezető balra kormányzása miatt a kocsi megcsúszott, keresztbe fordult, és a menetiránya szerinti bal oldali útpadkáig csúszott, ahol a vízelvezetõ árokba csapódott, majd megpördült és kerekein megállt.

Egy másik, ismeretlen autós az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetõen fehér színű Seat típusú személygépkocsival közvetlenül a Suzuki Swift mögött közlekedett vele azonos irányban. A baleset után a helyszínrõl megállás és sgítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendõrség kéri mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet, azzal kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Kaposvári Rendõrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán a Szent Imre u. 12. fszt. 115. szám alatt, telefonon a 82/502-700/25-15, 25-02-es számokon.

Címkék: beleborult, Suzuki, Kadarkút, árok, autó, kék hírek