Erőszakos közösülés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a 35 éves férfi ellen a kaposvári ügyészség. A vádlott tavaly egy júliusi este egy kaposvári kávézóban italozott. Ott tartózkodott a sértett, egy fiatal lány, akivel a férfi a pultnál beszélgetni kezdett. Ezalatt a nő is jócskán ivott. Éjszaka egy másik szórakozóhelyre indultak közösen. Útközben a Csík Ferenc sétányon lévő Jókai ligetben egy padra leültek, ott cigarettáztak és tovább beszélgettek. A fiatal nő a pad mellett kézenállást próbált csinálni, de a földre esett. Ekkor a férfi odalépett hozzá, a bugyijába nyúlt és ujjával a hüvelyébe hatolt. Azonban a sértett a földön fekve is védekezett, és megpróbálta eltolni a vádlott kezét, dulakodni kezdtek. A férfi megpróbálta a földre szorítani, a száját befogni, illetve a karjait lefogni. Közben a lány szabadulni próbált, többször megkarmolta a vádlott arcát, illetve megharapta a kezét. Ezután pontosan meg nem határozható körülmények között egy kisebb darabot kiharapott a vádlott nemi szervéből. A férfi fájdalmában elengedte a nőt, aki elfutott. A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott börtönbüntetését tölti.

A bíróság zárt tárgyalás után hirdetett ítéletet szerdán, hosszú bizonyítási eljárás után. A vádlott védekezését nem fogadta el a bíróság. A férfi igyekezett szinte prostituáltként beállítani a kétgyermekes asszonyt. Arra azonban a bírós szerint nem tudott hihető magyarázatot adni, miért lett volna oka a nőnek sérülést okozni és feljelenteni a férfit. A sértett nem minden részletre emlékezett pontosan a történtekből, a bíró ezt az eset utáni zaklatottságának tudta be, illetve annak, hogy aznap alkoholt fogyasztott, illetve gyógyszert szedett. A nő zaklatottságát a rendőrök is megerősítettek, ők egyébként szinte véletlenül érkeztek ki a helyszínre, mert a járókelő elsősorban egy közlekedési baleset miatt hívta ki őket, úgy kellett kihúzni a nőből a részleteket a támadásról.

A bíró nem tartotta aggályosnak, hogy rövid idő alatt bizalmas kapcsolat alakult ki a sértett és a vádlott között, hiszen a nő szórakozni, lazítani indult, a gyermekével kapcsolatos gondok is nyomasztották. Sértetti közrehatást azonban megállapított a bíróság, hiszen a nőt a szórakozóhelyen dolgozó pultosnő figyelmeztette, hogy ne menjen el kettesben a vádlottal, mert erőszakos bűncselekményért volt már büntetve. A férfit ugyanis hasonló nemi erkölcs elleni bűncselekményért korábban elítélte már a bíróság. A sértetti közrehatás mellett a kísérleti jelleget is enyhítő körülménynek vette a bíró, mert a bűncselekmény nem fejeződött be. Hogy ez min múlott, az nem derült ki, mert a férfi motoros csizmájában futni sem tudott volna a menekülő nő után.

A férfi egyébként korábban sajátos módon "manipulálta" a nemi szervét, beültetéseket, piercingeket rakott be, és ezt a hobbiját a börtönben is folytatta. Az amatőr beavatkozások következményeképpen a hímvesszője az eredeti alakját már elvesztette, a harapás nyomait azonban még fel tudták fedezni rajta az orvos szakértők. Többszörös visszaesőként 5 év fegyházbüntetéssel sújtotta a bíróság, 5 évre pedig eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

A vádlott az ítélethirdetés előtt azt mondta: a harapós nő hazudik, és pszichiátriai kezelés alatt áll. Neki pedig kártérítés járna a harapásért, hiszen maradandó sérülés szenvedett. Az ítélethirdetéskor elsírta magát, és kétségbeesetten bizonygatta a bírónak és az ügyésznek, hogy nem követte el a bűncselekményt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész tudomásul vette, a vádlott és ügyvédje felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

A történet előzményeiről ITT olvashat.

Címkék: megharapta, nemi szerv, városi bíróság, Kaposvár, kék hírek