Suchman2

 

 

Kaposi Mór OKTATÓ Kórház

Közlemény

 

Dr. Suchman Tamás politikust a Kaposi Mór Oktató Kórházban kezelik. Állapota stabil, rendezt, amelyről a kórház a család egyetértésével a továbbiakban is közlemény formájában ad ki tájékoztatást. A család kifejezett kérése, hogy a kórház közvetlen megkeresésével ne terheljék a kezelő orvosok munkáját, ezzel is segítve a beteg gyógyulását.

Egyúttal Suchman Tamás és Családja köszönetet mond mindazoknak, akik aggódó érdeklődéssel kísérik figyelemmel gyógyulását.

 

Suchman-Mayer Emese                                   Kaposi Mór Oktató Kórház

Igazgatósága

Kaposvár, 2010. december 2.

 

 

Suchman Tamást mentőhelikopterrel szállították a Kaposi Mór Oktató Kórházba a hétvégén. Az MSZP egykori meghatározó politikusát stroke gyanújával kezelik a kaposvári kórház intenzív osztályán.

Suchman Tamás állapotáról családja kérésére a korházban nem adhattak felvilágosítást, azonban a KaposPont úgy értesült, állapota stabil, folyamatosan javul, és kedden kora este már hozzátartozói is meglátogathatták a családfőt.  Barátai és ismerősei aggódva érdeklődtek egymástól arról, hogy mi történt az életerős képviselővel, és minden órában várták a híreket. Kedden már ők is megnyugodtak, és azt remélik mihamarabb meggyógyul a politikus.

mento.heli1

 

Azt,  hogy mi vezethetett a súlyos betegség kialakulásáshoz, nem tudni, de a politikus társai szerint az bizonyos, hogy a nagy teherbírású, folyton utazó politikus, nem tudott elég időt szánni a pihenésre, és a regenerálódásra, és a dohányzásról sem mondott le.

Amikor a pártja tavasszal vereséget szenvedett, azt nyilatkozta újságírók kérdésére: "Sziklák gördültek le a szívemről".  A Horn-kormány egykori minisztere húsz év után távozott a parlamentből. Akkor úgy nyilatkozott, ezzel nagy nyomás alól szabadult fel, mert több ideje marad a kikapcsolódásra és családtagjaira. Azt tervezte, pár hónap pihenés után a gazdasági szférában folytatja az életét.

Címkék: Suchman Tamás, politikus, Kaposi Mór, MSZP, kék hírek