baleset

A mentőszolgálattól kapott tájékoztatás alapján egy forgalmi okból a belső sávban várakozó járműbe rohant egy másik gépkocsi Kaposvár és Toponár között, amelynek következtében  öten személyi sérülést szenvedtek.

baleset2

A baleset csütörtökön reggel történt a Kaposvári Egyetem mellett. Három autó haladt egymás mögött Toponár felől Kaposvár irányába. Elöl egy bordó Peugeot járt, egy nő vezette. Lelassított, és megállt, mert az egyetem parkolójába akart bekanyarodni. Mögötte egy sárga Renault jött, benne többen ültek egy család tagjai közül. Leghátul egy szürkéskék Fiat érkezett, a vezetője, egy fiatalember későn vette észre a várakozókat. Belehajtott a Reanultba, és a Peugeot-nak tolta. A Renault eleje és hátulja alaposan összetörött. Utasai közül két nő az elsődleges orvosi vizsgálat szerint súlyos sérülést szenvedett, vákumágyban szállították őket a kaposvári kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A balesetben még hárman könnyebb sérülést szenvedtek. A műszaki mentést a kaposvári tűzoltók végezték.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az arra közlekedőket fokozott óvatossággal közekedjenek a baleset helyszínén, ahol megkezdődött a sérültek kimentése és a helyszínelés.

 

Címkék: várakozó, belerohant, Toponár, autó, baleset, kék hírek