Szeptember 22-én reggel 7 óra előtt a Zárda utca-Kossuth tér felőli végén egy ismeretlen férfi az általa vezetett fekete Malaguti segédmotorkerékpárral közlekedett. A Zárda utcához érve nekiütközött a Kossuth teret lezáró láncos sorompónak, majd a járművét hátrahagyva a helyszínről eltávozott.

Egy autós elsodort egy gyalogost a zebrán. Az ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú jármű a Bethlen tér irányából a József Attila utca felé haladt, amikor elütötte a kijelölt gyalogátkelőhelyen átmenő gyalogost, aki az útra esett.

Egy teherautós egy közlekedési lámpát rongált meg. Nyergesvontatóból és a hozzákapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett a Fő utcába felől egy körforgalomon keresztül vissza a Hársfa utca irányába, amikor a kanyarodása során elsodorta az útra kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát. A baleset során személyi sérülés nem történt, de anyagi kár keletkezett.

Mindhárom járművezető megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik az elkövetőkre vonatkozó információval tudnak szolgálni. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán a Szent Imre utca 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700/25-24-es vagy 25-15-ös számon.

Forrás: www.police.kaposvar.hu

Címkék: kék hírek