Az asszony nyomorogva, rossz anyagi körülmények között élt a lányaival, a mindennapi étel megvásárlása is gondot okozott nekik. A pénztelenség miatt sokszor költözködtek, több somogyi településen laktak albérlőként, de mert nem tudtak fizetni, tovább kellett állniuk. A másik vádlott, egy férfi 2008. őszén került kapcsolatba az egyik fiatalkorú lánnyal.

A lány lestoppolta a férfi vezette kocsit Viszen, és megkérte, hogy vigye őt és barátait Karádra. Útközben a lány felajánlotta a sofőrnek, hogy a fuvarért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt, amit a férfi igénybe is vett egy elhagyatott helyen a Visz és Karád közötti összekötő úton. A lány még kért 10 ezer forintot, amit a férfi át is adott.

Amikor a lány anyja később tudomást szerzett a történtekről, ráparancsolt a lányra, hogy nehéz anyagi helyzetük miatt továbbra is pénzért kell közösülnie a férfival, ellenkező esetben nem lesz mit enniük, és testvérei intézetbe kerülnek. A lány belement, heti rendszerességgel felvette a kapcsolatot a férfival, többször közösült vele alkalmanként 10 ezer vagy 20 ezer forintért. Néha a férfi nagy mennyiségű élelmiszert vásárolt a családnak.

Amikor közelebb került a családhoz, az anya segítségével a másik lánnyal is szexuális kapcsolatot létesített anyagi ellenszolgáltatás fejében. A vádirat szerint egy másik férfi is pénzért közösült az idősebbik lánnyal. A vádlottak közül az autós férfi előzetes letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

Címkék: kék hírek