A 66 éves asszonyt augusztus 29-e óta keresték nagy erőkkel a környékbeliek és a hatóságok. A nyugdíjas eltűnéséről a lányai tettek bejelentést. Már aznap éjszaka megkezdték a kutatást a falubeliek, a rendőrök és a tűzoltók 24 óra elteltével kapcsolódtak be a keresésbe.

Az idős asszonyt utoljára Pélpuszta irányába látták gyalog elindulni. Eltűnésekor piros kötött sapkát, világoskék kabátot, és drapp nadrágot viselt. Hét siófoki tűzoltó, a körzeti rendőrök és a Kötél Életmentő Egyesület emberei is megpróbálták megtalálni.

Először a külterületeken lévő kutakat vizsgálták át egy helyismerettel rendelkező siófoki tűzoltó vezetésével, majd a mezőgazdasági és erdőgazdálkodási területeken folytatták a keresést.

Nem találtak nyomokat, de az már akkor felmerült, hogy az idős asszony öngyilkossági szándékkal vágott neki az útnak. Vasárnap délután a Fejér megyei Nádorpusztán egy istálló padlásán találták meg a holttestét. A Fejér megyei rendőrök helyszíneltek, és azt állapították meg, hogy önkezével vetett véget az életének.

Címkék: kék hírek