Idén augusztus 20-án 16 óra 30 perc körüli időben Kaposvár külterületén a Deseda víztározóhoz vezető kerékpárút Újzaranyi mezőgazdasági telephely előtti szakaszán egy férfi megpróbált megállítani egy a Deseda felől a város irányába kerékpárral közlekedő nőt. A férfi gyalogosan elállta a kerékpáros útját, majd amikor a nő megpróbálta kikerülni, megfogta a kezét, és igyekezett megállításra kényszeríteni. A kerékpáros azonban tovább tudott haladni. A férfi ekkor futni kezdett utána, de már nem érte utol.

A nő segítségért kiabálva menekült, miközben a férfi mintegy 50-100 méteren át futott utána. A kerékpáros elmondása szerint az őt üldöző férfi többször megpróbálta megfogni, de nem érte el.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy arról információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán Kaposváron a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy a 06-82-502-700/25-15-ös vagy az 502-700/25-71 telefonszámokon, valamint a 107-es és a 112-es segélyhívó számokon.

Címkék: kék hírek