kutya

A Kaposvári Rendőrkapitányságra valamikor éjfél után érkezett a bejelentés arról, hogy az Arany János utcában hangos puffanást hallottak a lakók.

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy egy VW Polo személygépkocsi ablakát törték be ismeretlen tettesek és vitték el belőle a cd-s rádió előlapját. Tekintettel arra, hogy az elmúlt két hétben nem ez volt az első hasonló eset a helyszínre több járőrautó is kiérkezett, valamint kivonult a bűnügyi kutyás szolgálat is.

A kutyás szolgálat még a helyszínre érkezés előtt felfigyelt négy gyalogosan közlekedő személyre, akik a rendőrautót meglátva sietősen megindultak a Sávház irányába.

A rendőrök igazoltatták a négy személyt, köztük egy 29 éves nőt is. Az elvégzett ruházatátvizsgálás során zseblámpák, porcelándarabok, valamint egyikőjük kabátja alól egy autós rádió is előkerült.

Ezt követően indították el a bűncselekmény helyszínéről a Körfűrész névre hallgató nyomkövető kutyát, aki a Dózsa csarnok melletti konténerben megtalálta az eltulajdonított előlapot.

Az igazoltatott személyek ekkor elmondták, hogy még egy gépkocsit feltörtek az éjszaka folyamán a 48-as Ifjúság utcában, innen Devil névre hallgató nyomkövető kutya egyenesen eljutott a Sávházig, ahol az igazoltatott személyek álltak. Mind a négy személyt őrizetbe vette a rendőrség.

Forrás: police.kaposvar.hu

Címkék: 48-as Ifjúság útja, Sávház, Kaposvár, kék hírek