A Marcali Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás vétség gyanúja miatt, aki augusztus 18-án 12.10 óra körüli időben szürke színű, feltehetőleg régebbi Ford Fiesta típusú gépkocsival Kéthely külterületén a 68-as számú úton a Balaton irányába közlekedett.

A jármű vezetője a 92-es km szelvény közelében az előtte haladó gépkocsi mögül a felezővonalat átlépve kihúzódott, ami miatt a vele szemből érkező  Volvo vezetője – az ütközés elkerülése érdekében - hirtelen fékezett és jobbra kormányozta járművét. A manőver során a Volvo az útpadkára hajtott, majd onnan az árokba, ahol felborult és a tetején csúszva állt meg. A Volvo mögött haladó Renault Clio vezetője szintén vészfékezett és balra kormányozta járművét, melynek következtében a bal oldali árokba hajtott. Az ismeretlen rendszámú Ford Fiesta vezetője - aki egyik járművel sem ütközött - megállás, és adatai hátrahagyása nélkül a 7. sz. főút irányába továbbhaladt.

A Marcali Rendőrkapitányság várja mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a helyszínt elhagyó járműről vagy annak vezetőjéről információval tudnak szolgálni. A bejelentéseket a kapitányság az 85/515-150-es valamint az ingyenesen híható 107-es és
112-es segélyhívó számokon várja.

Címkék: rendőrkapitányság, cserbenhagyó, keres, árok, Marcali, kék hírek