b3

A rendőrök továbbra is olyan autósok jelentkezését várják, akik elhagyták a helyszínt közvetlenül a baleset után. Csak szemtanúként akarják kihallgatni őket, nem indítanak eljárást ellenük segítségnyújtás elmulasztása miatt, hangsúlyozzák. A rendőrök ugyanis attól tartanak, hogy a tanúk félnek, ezért nem jelentkeznek.

A Swiftben egy fakitermelő cég alkalmazottai utaztak, hétfőn reggel munkába igyekeztek. A gödrei férfiak nagycsaládosok voltak. Egyiküknek öt gyermeke született. A kocsit egy 50 éves gödreszentmártoni férfi vezette, ő kórházba szállítás után vesztette életét. Három munkatársa: egy 42 éves férfi, egy 36 éves férfi és egy 34 éves férfi a helyszínen meghalt. Fajcsi János somogyaszalói polgármester a Kapospontnak elmondta: a baleset helyszínén előfordul, hogy hibáznak az autóvezetők, gyakran képesek a kanyarban is előzni, és másokat fékezésre kényszeríteni. Nagyobb óvatossággal kéne közlekedni, tanácsolja.

A rendőrök még nem tudják, miért tért át a szemközti sávba a Suzuki Swift. Úgy tudjuk, a másik autó utasai mindhárman súlyos sérüléssel kerültek kórházba. A kocsit egy 36 éves mernyei fiatalember vezette, 61 éves édesanyját és 71 éves édesapját szállította. A mentők az előzetes hírek szerint egy súlyos, és két könnyű sérültet vittek a Kaposi Mór Oktató Kórházba, ám a sürgősségi ambulancián kiderült, mindhármuknak súlyos a sérülése, az állapotukat még aznap sikerült stabilizálni. Továbbra is kórházi kezelésre szorulnak. Volt, aki műtéten esett át közülük.

Címkék: kék hírek