ribi

Az ügy kezdetekor a sértett nő elmondta, hogy korábban megismerkedett egy kazsoki személlyel, akivel későbbiekben baráti kapcsolatba kerültek. A kapcsolat eredményeképpen a nő a férfi kazsoki lakásába költözött és ott éltek együtt.

A nő elmondta, hogy az együttélésük során a férfi őt személyi szabadságában korlátozta, oly módon hogy nem engedte ki a lakásból, akarata ellenére többször közösült vele, megszökni csak a barátai segítségével tudott.

Az ügyben elvégezett tanúkihallgatások, és adatgyűjtések azonban nem támasztották alá a sértett által elmondottakat, hiszen több tanú elmondotta, hogy a hölgy szabadon járkált a faluban illetve többször el is ment a férfitól.

A sértett a folytatólagos kihallgatása alkalmával módosította a korábbi vallomását, és előadta hogy valójában prostituáltként dolgozik. A munkájáról a barátja kezdetben nem tudott, de amikor megtudta hogy mivel fogalakozik akkor megváltozott a férfi magatartása.

Azok után hogy megtudta a barátja, hogy mivel foglalkozik nem engedte sehova, bezárta a lakásba, és ekkor történt hogy több alkalommal erőszakkal közösült vele.

A férfi a kihallgatások során mindvégig tagadta a bűncselekmény elkövetését. A sértett és a gyanúsítható személy szembesítése során a férfi bevallotta, hogy valóban fogva tartotta a sértettet és erőszakkal is közösült vele, mivel nem tudta elviselni, hogy a nő prostituáltként dolgozik.

Forrás: police.kaposvar.hu

Címkék: nemi erőszak, Kaposvár, kék hírek