Sikkasztó hajléktalant fogtak el a rendőrök Kaposváron. A hétvégén találták meg a járőrök az 56 éves férfit a városi hajléktalan szállón. Kiderült, hogy ellene a Paksi Városi Bíróság körözést bocsátott ki, és elfogását rendelte el sikkasztás miatt. A férfit a rendőrök előállították a kapitányságra, majd őrizetbe vették.

Orvhalászokat kerítettek kézre a fonyódi rendőrök Buzsákon. A 34 éves öreglaki és a 38 éves lengyeltóti férfi egy helyi csatorna gátjánál öt busát szedett össze. A partra vetődött, összesen 100 kiló halat autójuk csomagtartójába tették, de hazafelé egy rendőri ellenőrzésbe futottak. Lopás vétsége miatt tettek feljelentést ellenük, a halgazdaság kára 50 ezer forint.

Egymillió forint értében dészmálta meg az árukészletet egy ismeretlen betörő egy fonyódi üzletben. A rácsot leszakította az ajtóról, kifeszítette a zárat, majd több karton cigarettát vitt el. Az elkövető után nyomozást indítottak.

Traktorral akart fát lopni a Barcs környéki erdőkből egy tolvaj, de tetten érték a rendőrök és a helyi erdészek. A 47 éves barcsi férfit előállították a kapitányságra, a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az ellopott 2 köbméter tüzifa értéke 20 ezer forint.  

Címkék: kék hírek