A baleset áldozatának az életéért perceken át küzdöttek a mentőszolgálat munkatársai. Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kapospontnak elmondta: a kisteherautó az indulásakor ütötte el az idős gyalogost. A kaposvári rendőrkapitányság indított eljárást, hogy kivizsgálják a tragédia körülményeit.

A kis bárdudvarnoki utcában mindenki megdöbbenéssel fogadta Bözsi néni halálát. Azt mondják: az idős asszonynak mindenkihez volt egy kedves szava, szerették és tisztelték. A mozgó élelmiszerárus autója gázolta el. A kocsi kizárólag a néni miatt ment be az utcába. Bözsi néni már nagyon várta, egy speciális gömbölyű kenyeret vásárolt. Megvette a pékárut, elindult a kocsi oldalától a jármű elejére, de mivel betegsége, csontritkulása miatt 90 fokban meghajolt a teste, a sofőr nem vette észre a szélvédőn keresztül, elindult, és elütötte.

A baleset után másfél órával még helyszíneltek a rendőrök. Közben a kenyeret egy másik teherautóba pakolták át a mozgóbolt munkatársai, hogy elszállítsák. A szomszédok azt mondták: a hívő néninek sok szomorúság volt az életében. Eltemette a férjét, a fiát, most pedig elment utánuk...

Címkék: báridvarnok, karsay kornél, gázolás, baleset, kék hírek