Ismeretlen személy 2010. június 1-én 12 óra 35 perc körüli időben az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú, ismeretlen színű, ismeretlen gyártmányú és típusú járművel közlekedett Csombárd belterületén a Kossuth Lajos utcában, amikor a Kossuth Lajos utca 14. szám az előtte szabályosan, az úttesten, forgalmi okokból, a buszmegállóban álló autóbusz kikerülése közben neki ütközött a jobb oldali visszapillantó tükrével, az autóbusz bal oldali tükrének, aminek következtében az autóbusz visszapillantó tükre megrepedt. Az ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú jármű a rendőrség értesítése nélkül, illetve adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kérjük mindazok jelentkezését, akik a fenti időben a kérdéses helyen vagy annak könyékén közlekedtek, és az elkövetőre vonatkozó információval tudnak szolgálni.

Jelenkezni lehet személyesen a Kaposvár Városi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. fszt. 7. szám alatt, vagy telefonon az 502-700 /25-24-es vagy 25-15-ös telefonszámon.

Címkék: közlekedési baleset, kék hírek