Nyugdíjas

A kaposvári járőrök szolgálat közben, éjszaka egy órakor figyeltek fel egy gyanús alakra egy belvárosi templom udvarában, mesélte el a sztorit Bíró Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A rendőrök egy közelben történt garázsbetörés miatt vizsgálták át a környéket, ekkor vették észre az idős férfit. Az élemedett korú tolvaj is meglátta a zsarukat, ekkor megpróbálta a templom kerítését átugrani, hogy elmenekülhessen.

A magasugró mutatvány nem jött össze, az egyik lába fennakadt a kerítésen, és egy jajkiáltás után a földre huppant. Egy bokor tövében hasalt, amikor megtalálták a rendőrök. Nem messze tőle kéziszerszámok és gondosan összehajtogatott réz ereszcsatorna csövek hevertek, ezeket menekülés közben hajította el.

Miután a rendőrök elfogták, észrevették, hogy a közelben egy újságospavilon takarásában egy másik, kapucnis alak leselkedik. Őt is begyűjtötték a zsaruk, kiderült, hogy az elfogott betörő bűntársa. A 64 és a 67 éves kaposvári férfit azzal gyanúsítják, hogy garázsokat törtek fel, ahonnan szerszámokat, egy másik épületről pedig ereszcsatornákat loptak el. A nyugdíjas korú "rosszfiúkat" előállították a kaposvári kapitányságra.             


Címkék: templom, nyugdíjas, rendőr, Kaposvár, kék hírek