üvölt


Két fiatal lányt is megtámadtak kaposvári parkokban az elmúlt hónapokban. Az egyik eset a múlt héten történt, amikor egy 19 éves diáklányt erőszakkal akart megcsókolni egy férfi a Színház parkban. A tettest egy órán belül elfogták a rendőrök.

A másik megdöbbentő, korábban történt esetben majdnem a férfiasságát vesztette a támadó, erről az ügyészség adott tájékoztatást. Egy 35 éves férfi és egy fiatal lány egy kaposvári kávézóban ismerkedtek meg egymással. A férfi ott italozott, és a pultnál beszélgetésbe elegyedett a lánnyal. Ezalatt a nő is jócskán ivott. Éjszaka egy másik szórakozóhelyre indultak közösen.

Útközben megálltak a Csík Ferenc sétányon. A Jókai ligetben leültek egy padra, ott cigarettáztak és tovább beszélgettek. A fiatal nő biztonságban érzte magát, nem is gondolt rá, hogy megtámadhatja alkalmi ismerőse. A lány játékból a pad mellett egy kézenállást próbált csinálni, de a földre esett. Ekkor a férfi odalépett hozzá, a bugyijába nyúlt és ujjával a hüvelyébe hatolt. A fiatal nő a földön fekve is védekezett, és megpróbálta eltolni a vádlott kezét, dulakodni kezdtek. A férfi megpróbálta a földre szorítani, a száját befogni, illetve a karjait lefogni.

Közben a lány szabadulni próbált, többször megkarmolta a vádlott arcát, illetve megharapta a kezét. Ezután -pontosan meg nem határozható körülmények között, így szól az ügyről készült vádirat- a lány egy kisebb darabot kiharapott a vádlott nemi szervéből. A férfi fájdalmában elengedte a nőt, aki elfutott. A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott börtönbüntetését tölti.

Dr. Fekete Róbert, sajtószóvivő a Kapospontnak elmondta: a kaposvári városi ügyészég erőszakos közösülés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a 35 éves férfi ellen a tavaly júliusban történtek miatt. A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott börtönbüntetését tölti.

Címkék: Színház park, Fekete Róbert, Jókai liget, Csík Ferenc sétány, nemi szerv, erőszak, kék hírek