Stohl András


Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére. Stohl csupán annyit közölt, hogy a színházból hazafelé, Fótra tartott, amikor megtörtént a baj, majd hozzátette: nem igaz, hogy a karambol után azonnal elhagyta a helyszínt. "Megvártam a mentőket, s csak utána távoztam, de egyebet nem mondhatok, mert az ügyvédek azt tanácsolták, hogy várjuk meg a vizsgálat végét" - fűzte hozzá.

A hallhatóan megtört színész azt mondta, "borzalmasan" érzi magát, rettenetesen sajnálja és nagyon szégyelli, hogy immár nem először történt vele ilyesmi. "Hibás vagyok, és megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok" - jelentette ki Stohl András, majd megviselt állapotára hivatkozva elnézést kért, és bontotta a vonalat.


RTL Klub közleménye

Stohl András szombaton értesítette a csatornát, hogy a történtek miatt nem vállalhatja az ősszel induló X-Faktornak, Európa egyik legrangosabb zenei tehetségkutatójának műsorvezetését.
Az RTL Klub egyetértett és elfogadta a műsorvezető döntését. A csatorna mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek.


A Duna TV gondolkozik


A Duna Televízió gondolkozik azon, hogy "az élet dramaturgiája hogyan fogja a Tűzvonalban című sorozat dramaturgiáját befolyásolni" - közölte a csatorna sajtófőnöke Stohl András autóbalesetével kapcsolatban szombaton az MTI megkeresésére.
"A baleset áldozatainak gyors felépülést kíván a Duna Televízió, nagyon sajnáljuk, ami történt" - mondta Herczeg Dóra.  A Tűzvonalban című magyar akciósorozat egyik főszereplőjét Stohl András alakítja.



Az előzményekről IDE KATTINTVA olvashat!


fotó: stohlandras.hu/Sándor Katalin


Címkék: Fót, Stohl András, baleset, kék hírek