Leszúrta a férjét egy 38 éves iharosi asszony hétfőn este. Összevesztek, majd a nő felkapott egy 20 centi pengehosszúságú kést, és hastájékon szúrta a párját otthonukban. A férfit súlyos életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők. A sérültet állapota miatt a nyomozók még nem tudták kihallgatni. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság indított büntetőeljárást életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt.

Közúti igazoltatáson bukott le két orvahalász hétfőn Buzsákon. A rendőrök megállították őket, és átvizsgálták a kocsijukat. 40 kiló halat találtak. Az ügyben indult nyomozás során megállapítást nyert, hogy a halakat egy házilag gyártott hálóval fogták a csömendi árokban, és hazafelé tartottak a zsákmánnyal, amikor megállították őket a rendőrök. Az ügyben a marcali rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást.

Betörők fosztottak ki egy kapolyi raktárt hétfőn. Egy ablakot betörve jutottak be az épületbe. Négy fűkaszát és egy motoros fűrészt loptak el a raktárból, amivel több mint egymilliós kárt okoztak a tulajdonosnak.

Címkék: kék hírek