Prostituáltakat állítottak elő a rendőrök a 7-es út mellől Siófok közelében csütörtökön este. Sóstónál igazoltattak egy bodrogolaszi illetőségű nőt. A Borsodból jött kéjhölgy az arra közlekedő autósoknak akart szexuális szolgáltatásokat nyújtani. Az egészségi állapotáról orvosi iagzolással nem rendelkező nőt a rendőrök, már nem is először előállították a siófoki kapitányságra.  

Rablás feltételezett elkövetőjét fogták el a járőrök csütörtökön a kaposvári Damjanich utcában. A 22 éves helybeli férfi ellen Zala Megyei Rendőr-főkapitányság adott ki körözést egy a területükön történt bűnügy miatt. Az elfogott fiatalembert a rendőrök előállították a kapitányságra.

Három kaptár méhet loptak el ismeretlen tettesek a napokban Rinyaszentkirály külterületén. Az elkövetők vandál módon pusztítottak is a méhészetben: bezártak két kaptárat, így a bennük lévő méhcsaládok is elpusztultak.  A gazda kára 200 ezer forint.

Whiskyt loptak egy csütörtökön este az egyik siófoki sörözőből. Két férfi tért be a vendéglátóhelyre, az egyik elterelte a pultos figyelmét, a másik elcsente a 20 ezer forintot érő szeszesitalt.  

Címkék: kék hírek