1 millió 800 ezer forint értékben loptak el mobiltelefonokat és laptopokat egy kaposvári lakásból ismeretlen betörők. A többszintes épület első emeletén befeszítették az ajtót, majd bejutva a lakásba értékek után kutattak. A zsákmánnyal sikerült elmenekülniük.

Megvertek egy somogyaszalói férfit a falujában a nyílt utcán. Helyi haragosa ellen feljelentést tett, mert az illető, amikor összatalálkoztak, köszönés helyett ökölcsapással üdvözölte. A bántalmazott férfinak kitört egy foga.

Az unoka lopta meg a nagymamáját Kisasszondon. A nyugdíjas asszony feljelentést tett a kaposvári kapitányságon, mert eltűnt 50 ezer forintja. A nyomozók megállapították, hogy a házán az ablakok-ajtók épségben voltak, behatolásra utaló nyomot nem találtak. Ezután vették elő az unokát, a fiatalember pedig hamarosan beismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene a bűntetőeljárást a kadarkúti rendőrőrsön folytatták le, az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal megküldték a kaposvári ügyészségnek.

Erősödni akaró betörőpalánták ökölvívóedzéshez használt zsákot loptak egy kaposvári családi ház udvaráról. Szemtanúk látták a három fiút, akik bemásztak az udvarra, elemelték a sporteszközt, majd elszaladtak vele. A bűncselekményről a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya adott tájékoztatást.

Egy eltűnt testvérpárt találtak meg a tabi rendőrök. A 15 és 17 éves fiú egy Tab környéki településen, a lakóhelyükön bukkant fel, miután megszöktek egy somogyi gyermekotthonból. A járőrök kihallgatták őket, majd visszavitték a nevelőintézetbe a kamaszokat.

Címkék: kék hírek