Kés a hátba


Az helyszínelés egész éjszaka zajlott a Győr melletti faluban. A 37 éves nő, 36 éves férje, öt – és nyolcéves lánygyerekek holttestére a az ikerházban lakó apa testvére talált rá, aki azért ment át, mert már régóta nem észlelt mozgást a szomszédból. Ő értesítette a rendőrséget, akik nagy eróőkkel vonultak a helyszínre és a lezárták az érintett utcát.

Vérfürdőként írta le a helyszínt egy az MTI-nek név nélkül nyilatkozó rendőr, aki szerint szúró és vágóeszközökkel végeztek az áldozatokkal. A Kisalföld szerint fejsze és motoros fűrész volt a fegyver.

Családi drámáról beszélt Tényő polgármestere, a rendőrökre hivatkozva. A Blikk információi szerint a családfő végzett feleségével és két gyermekével, majd öngyilkos lett., de ezt hivatalosan nem erősítette meg a rendőrség, akik keddre ígértek tájékoztatást.

A Kisalföld és a Népszabadság szerint minden jel arra utal, hogy a rendőrségnek van gyanúsítottja. A 37 éves apa, Sz. K., aki nagy valószínűséggel öngyilkos lett a mészárlás után, pszichiátriai kezelés alatt állt.

Az ismerősök szerint rendezett életet élt a család, az anya és férje is belsőépítészként dolgoztak Győrben. A gyerekek is a megyeszékhelyre jártak iskolába. A család hat éve költözött Tényőre, a helyiek még nem igazán ismerték őket. Egy félkész házban éltek a faluban a település végét jelző táblától nem messze, a falak még vakolatlanok voltak, kertjükben két nagy kutyát tartottak.

A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Helyszín

Címkék: Tényő, gyilkosság, kék hírek