Részeg biciklis

Illusztráció

Vérvételre állítottak elő egy totálrészeg kaposhomoki férfit a taszári rendőrőrsön a napokban. Eredetileg két körzeti megbízott foglalkozott vele, ki akarták hallgatni egy ügyben. Semmire sem mentek, mert a férfi annyira ittasan jelent meg a rendőrségen, hogy nem lehetett kommunikálni vele, így a kihallgatás elmaradt.

A férfi távozásakor a rendőrök látták, hogy kerékpárral akarja elhagyni a rendőrőrs területét, ezért még mielőtt megkezdte volna a közlekedést, nyomatékosan felhívták a figyelmét, hogy ezzel szabálysértést valósít meg. Az ittas férfi megértette a figyelmeztetést, ám nem tett le a szándékáról. Az őrs épületétől távolabb felült a biciklire.

Az éber rendőrök azonban figyelemmel kísérték a mozgását az őrs ablakából, utána indultak és azonnal lekapcsolták, mielőtt taposni kezdte volna a pedált. Vérvételre vitték, szakértő fogja megállapítani, hogy mennyi volt a vérében az alkohol koncentrációja. Ennek függvényében akár ittas vezetés miatt is indulhat szabálysértési eljárás ellene.

Forrás: police.kaposvar.hu

Címkék: részeg, közlekedés, kék hírek