DJ verekedés

Egy részeg vendéget késelt meg a túlbuzgó kidobó tavaly szeptemberben. Az ittas férfi egy baráti társasággal érkezett. A szórakozóhelyen összetalálkozott a volt barátnőjével, veszekedni kezdtek. A férfi sértegette a nőt, egy pohár sörrel arcon öntötte, sőt egy sörösüveget is utána hajított. Végül a diszkó előtt a nyakánál fogva a földre rántotta a lányt. Egy másik vendég a nő védelmére kelt, dulakodtak a támadóval.

A részeg férfi nem csillapodott le, dühében a diszkó épületetét dobálta kaviccsal. Ezt vette észre a kidobó, és rászólt, hogy hagyja abba. Elindult felé, de a kapatos fiatalember menekülőre fogta és elfutott. A biztonsági őr kergetni kezdte. A parkolóban érte utol, majd összeverekedtek. A kidobó előkapott egy kést, és többször megszúrta ellenfelét. A megsebesített férfinek 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. A mentők szállították kórházba, közvetetten életveszélyes állapotban volt.

A késelő, egy 28 éves balatonfenyvesi férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyészég. A vádlott szabadlábon várja a bírósági tárgyalást.

Címkék: verekedés, kék hírek