Pappné

Egy nő holttestét találták meg hétfőn délelőtt a nagyatádi kemping mögötti elhagyatott területen. Közmunkások bukkantak rá a hullára, akinek a fejére egy zacskó volt húzva. A rendőrség vizsgálja az esetet. A 48 éves asszony január 6. óta ismeretlen helyen tartózkodott, eltűnése miatt a rendőrség felhívással fordult a lakossághoz.

Ezt a kapos.hu is közreadta. Eszerint P-né M. Szilvia 155 centi magas, normál testalkatú, haja barnás-feketére festett, szeme színe barna, fülei elállóak. Műfogsort viselt, beszéde halk, járása lassú. Az eltűnéskor hordott ruházata fekete csizma, sötétkék farmernadrág, hosszú fekete szövetkabát volt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló jeleket nem találtak, ezért közigazgatási eljárásban vizsgálják a halálesetet szakértők bevonásával.

Úgy tudjuk, öngyilkosságra gyanakodnak. Az eltűnt nő megmérgezte magát, majd zacskót húzott a fejére és elszorította-ez a lehetséges magyarázat. Állítólag drogosok végeznek így magukkal, illetve ezzel a módszerrel próbálják meg fokozni a bódító hatást. A 48 éves nő viszont nem volt kábítószeres, de pszichiátriai kezelés alatt állt. Nagyatád Kiserdő nevű falusias városrészében élt korábban, az errefelé vezető út mentén találták meg a holttestét. Egyedül nevelte három gyerekét, két nagy gyerek mellett egy kicsit hagyott árván. Édesanyja idősek otthonában van, tudtuk meg a helyiektől, akik megdöbbentek a haláleset hírén. Azt mondják: sok gyerek is jár arrafelé Kiserdőre, ahol a hullát megtalálták.

Címkék: halott, kék hírek