Behajtani Tilos

Nem kizárt, hogy inkább egy megbüntetett és emiatt felhevült autós tulajdonította el a "30 km/óra sebességkorlátozás" táblákat. A rendőrség keresi az eltűnt tárgyakat, mert büntetőeljárást folytat közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett és lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A közlekedési táblák Balatonföldváron az Ady Endre és a Sport köz, valamint az Ady és a Dobó Katica utca kereszteződésénél voltak kihelyezve. Aki tud valamit az esetről, jelentkezzen a siófoki rendőrkapitányságon!


Az utakon azért sikerrel is járőröznek a zsaruk, legutóbb Bőszénfa közelében kapcsoltak le egy autóst. Igazoltatták, ekkor kiderült, hogy a sofőrnek  nincs vezetői engedélye, sőt korábban eltiltották a járművezetéstől. Ez azonban nem zavarta abban, hogy a volán mögé üljön, de lebukott. A 24 éves andocsi férfit a rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Ha már Bőszénfán jártak a járőrök, elfogtak ott egy körözött fiatalt is. A 17 éves fiút eltűnése miatt keresték. Átadták az illetékes nevelőintézetnek.

Címkék: kék hírek