Állítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpgÁllítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpgÁllítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpgÁllítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpgÁllítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpgÁllítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpg
Állítólag ezek a fotók okozták a galibát.jpg
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A képek nem illusztrációk, ez alapján döntött a bíróság

 

Három év után véget érhet az inkei tanítónő szexbotránya, legalábbis első fokon ítéletet hoztak hétfőn késő délután a Nagyatádi Városi Bíróságon az ügyben. Elmarasztalták a képeket nyilvánosságra hozó kollégát, de a tanárnőt is hibásnak mondták - őt is rágalmazásért.

Az egész országot bejárták azok a fotók, melyeken állítólag a fiatal pedagógusnő pózolt, egyébként diszkréten, fehérneműben. A fotókon nem látszott a hölgy arca, azonban elterjedt, hogy a tanítőnőről készültek. Az erotikus képek megjelentek a suli számítógépes rendszerén, sőt a sajtóban is, hatalmas vihart kavarva.

A tanítőnő kétségbeesetten tagadta, hogy ő szerepelne a felvételeken, majd feljelentette az iskola volt igazgatóját, az oktatási intézmény informatikusát. Azt állította, hogy ő hozta nyilvánosságra a képeket. Az exigazgató cáfolni igyekezett ezt, később azonban elismerte: az igazságérzete berzenkedett az ellen, hogy őt elbocsátották, a kollegina viszont a helyén maradhatott.

A nagyatádi bíró, dr. Czigány József nem jogerősen elítélte a volt igazgatót rágalmazásért. Két év próbára bocsátotta, 100 ezer forintot kell fizetnie, a perköltséget. A férfi három nap gondolkodási időt kért, hogy elfogadja-e az ítéletet. A másik fél súlyosbításért fellebbezett.

Azonban a tanítónő sem lehet elégedett, mert rágalmazásért ő is elmarasztalást kapott. Ennek oka az, hogy korábbi nyilatkozatában az egyik országos bulvárlapnak azt mondta: a férfit emiatt az ügy miatt rúgták ki. A valóság azonban az, hogy már korábban kiadták az útját a munkahelyén. A perköltség miatt 60 ezer forintot kell fizetnie a tanítónőnek, ha az ítélet jogerős lesz, mert ez ellen is fellebbezést nyújtottak be.

Címkék: szexbotrány, Inkei tanárnő, Inke, kék hírek