Egy személygépkocsi ütközött össze egy mozdonnyal, ami kocsik nélkül közlekedett. Az autóban ülő három ember megsérült, a mentők a kaposvári kórházba szállították őket. A baleset helyszínén a rendőrök vizsgálódnak, a műszaki mentésben a tűzoltók vettek részt. Egy nő beszorult az auóroncsba, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

A karambol egy biztosítás nélküli vasúti átjáróban történt. Az autóban nagybajomiak utaztak: egy férfi vezetett, két nőt vitt. Az egyik nő súlyosan, a másik nő és a férfi könnyebben sérült. A rendőrök vizsgálják a baleset okát. Felmerül ilyenkor az autós felelőssége, mert egy biztosítás nélküli átjáróban neki kell körültekintően hajtania. Ott ugyanis nincs fényjelző készülék és sorompó.  

A balesetet szenvedett Ford teljesen összetörött, a mozdonnyal történt ütközése után megpördült, több vasoszlopot is kidöntött, majd az árokba vágódott. A helyszínelés idejére áll a vasúti forgalom az érintett szakaszon, a rendőrök pedig lezárták az autók elől a közutat is. Az ütközésben megsérült a mozdony is, nem tudják elvontatni, ezért egyelőre áll a vasúti közlekedés a Siófok-Kaposvár közötti vonalon. Az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják.

Értesüléseink szerint a mozdony éppen Somodorba tartott, hogy kisegítsen egy ott lerobbant másik mozdonyt, amikor összeütközött a Forddal az antalmajori átjáróban.

Címkék: kék hírek