Siófok:

Siófokon egy 23 éves helybeli fiatalember belerúgott egy gépkocsiba, majd pechére a rendőrség felé futott el a helyszínről december 24-én Siófokon. A bejelentést követően a fiatalembert és a vele együtt futó testvérét a rendőrkapitányság előtt feltartóztatták a rendőrök, és bűncselekmény gyanúja miatt előállították őket. A fiatal ellen rongálás vétség miatt indult eljárás a Siófoki Rendőrkapitányságon.

Barcs:

Homokszentgyörgyön december 25-én este egy presszóban apa és fia verekedett össze két helybeli férfival, vélhetően azért, mert azok előtte rendreutasították a fiút. A verekedés következtében a két helybeli férfi súlyos sérüléseket szenvedett, az apa és fia ellen súlyos testi sértés miatt indított eljárást a Barcsi Rendőrkapitányság.

Kaposvár:

Verekedő személyeket fogtak el és állítottak elő a Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársai vasárnap a déli órákban, akik Kaposváron a Berzsenyi utcában egy áruház előtt verekedtek egymással, majd onnan elfutottak. A garázda 22 és 29 éves férfiakat végül a helyszíntől nem messze elfogták a járőrök és ellenük garázdaság miatt indult büntető eljárás.

Címkék: rendőrség, kék hírek