Időjósunk most sem tévedett: megérkezett a hó Somogyba. Az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztetést adott ki több térségre is a jelentős havazás és a hófúvások miatt!

A Magyar Közút Zrt. már egy hónapja téli üzemmódba kapcsolt és munkagépeik eddig a tervek szerint takarítják a kezelésük alá tartozó útszakaszokat.

A megyeszékhelyen éjjel kezdtek dolgozni a munkagépek. A Kaposvári Környezetvédelmi Kft. hét járműve először csak alásózta az utakat, azóta takarítják is azokat.

Tömegközlekedési útvonalak, lakótelepi utak, kisebb forgalmú bekötő szakaszok. Ez az utak tisztításának fontossági sorrendje a megyeszékhelyen.

A Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. autóbuszai minden viszonylatban menetrend szerint közlekednek. Igaz, kisebb késések előfordulhatnak. Hasonló a helyzet a Kapos Volán Zrt. járataival is.

Országszerte, így Kaposváron is két dolog van, ami pillanatok alatt előkerül, mikor leesik az első hó: a hólapát és a szánkó. A linkre kattintva rövid, zenés kis hangulatjelentésünket nézhetik meg, az alábbi képgalériában Boa Tamás középrigóci és a Hajrá Zákány! elnevezésű Facebook-csoport zákányi felvételeiből szemezgettünk. Köszönjük a fotókat!


Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...Olvasóink küldték ...
Olvasóink küldték ...
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: hófúvás, torlasz, , havazás, tél, időjárás