virágzás

(MTI Fotó: Sóki Tamás)

Hétfőn napos idő várható, csapadék nem lesz. Több helyen megélénkül, főként keleten időnként meg is erősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 4 fok között alakul. A gyenge fagy főként a szélvédett völgyekben valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 10 és 14 fok között várható.

Keddtől péntekig jellemzően felhőtlen, száraz, napos idő várható. Kedden a minimumhőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 13 és 16 fok között alakulnak. Szerdán a leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul a hőmérséklet, nappal 10-14 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön és pénteken a hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 3 és plusz 2 fok között alakul. Csütörtökön napközben 11-15, pénteken 13-17 fokig melegszik a levegő.

Eleinte szombaton is napos idő várható. Majd megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem valószínű. A délnyugati, majd a nyugatira forduló szél megélénkül, olykor megerősödik. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A nappali maximumok 13 és 18 fok között alakulnak.

Vasárnap már több helyen lehet kisebb eső, zápor. Emellett erős, sokfelé viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban 0 és plusz fok valószínű. Nappal 7-12 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: heti, részletes, előrejelzés, országos, időjárás