Kaposvár 1,5 milliárd forintos iparterületfejlesztési programjának része volt a Malom-, a Kertalja- és a Pécsi utcáról nyíló terület korszerűsítése is.

Most megújult a csapadékvíz-elvezető rendszer és a közvilágítás, a vállalkozások legnagyobb örömére pedig a bekötőutak is új aszfaltburkolatot kaptak.

A város a Malom utca környékének feljesztésésre több mint 200 millió forintot költött. A modern infrastruktúra azon kívül, hogy segíti a helyi vállalkozások működését, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést, a cégek versenyképességének növeléséhez is hozzájárul.

- Azok a cégek, amelyek a kaposvári embereknek munkát adnak növelni tudják versenyképességüket és a mi intézkedéseink is ehhez járulnak hozzá, hogy újabb munkahelyeket tudjanak teremteni, hogy magasabb béreket tudjanak fizetni - tette hozzá Kaposvár polgármestere, Szita Károly.

Ugyanehhez a törekvéshez kapcsolódik a füredi úti iparterület kialakítása, az új BM Heros csarnok megépítése, vagy például a keleti ipari park fejlesztése is.

Címkék: infrastruktúra, malom, iparterület, versenyképesség, cukorgyár, vállalkozás, közlekedés, gazdaság