A Kometa 99 Zrt-nél nem küldtek el senkit a járvány miatt, sőt új munkavállalók jelentkezését várják - erről is szó esett a cég vezetői és a térség országgyűlési képviselője között lezajlott beszélgetés során.

A magyar gazdaság lendületes növekedéssel fordult rá az idei évre, a koronavírus-járvány azonban alapjaiban írta felül a gazdasági várakozásokat. A járvány több kaposvári vállalkozást, kisebb és nagyobb céget hozott nehéz és váratlan helyzetbe. Az újraindítás feltételei megvannak, amelyekről a napokban tárgyalt Gelencsér Attila és a Kométa vezetősége, illetve arról, hogy a politikus miként tudna segíteni az újraindításban.

Gecsa kométa

A találkozáson az országgyűlési képviselő többek között beszélt a teljes magyar gazdaságot érintő a nagyvállalati beruházási programról, amelyben 315 milliárd forintnyi beruházás valósulhat meg a következő három évben.

A programban nyújtott támogatásnak köszönhetően a cégek fejlesztéseket hajthatnak végre, illetve új munkahelyeket is létrehozhatnak. Ez átmenetet képezhet a mostani járványhelyzet és jövőbeni fejlesztések között.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: Kométa, Gelencsér Attila, koronavírus, gazdaság