Az országos Imami Egyesület 5 alkalmas, internetes pénzügyi nevelés tréninget szervez szülőknek, melyre 2020. január 30-ig még lehet jelentkezni. A résztvevők gyakorlati segítséget kapnak a családi költségvetés elkészítéséhez és megismerik az eredményes pénzügyi nevelés alapjait, óvodás - kisiskolás, illetve kamasz gyermeket nevelő szülőkre szabva.

Milyen módszerekkel fejleszthető egy gyermek pénzügyi intelligenciája? Miben más egy ovis, egy kisiskolás, és egy kamasz gyermek pénzügyi nevelése? Milyenek a jól működő "zsebpénz szabályok"? Miért és hogyan érdemes családi költségvetést készíteni?

A gyakorlatias online tanfolyamon ezekre a kérdésekre is választ ad Himer Csilla pénzpedagógus, pénzügyi coach, akinek számos cikke és két könyve is megjelent a témában.

Az online tréningen 2020 februárjában, öt egymást követő szombat délután lehet részt venni otthonról, kényelmesen, hiszen a részvételhez csak számítógép, laptop, vagy mobiltelefon és internetkapcsolat szükséges.

A tréningek a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával valósulnak meg, ezért a részvétel a szülőknek ingyenes.

Részletes tematika és a jelentkezési űrlap itt található.

Címkék: anya, imami, tréning, pénzügy, ingyenes, család, gyermek, gazdaság