"A cél az, hogy a kaposváriak a legtöbbet és a legjobbat kapják minden tekintetben, legyen az bér, közszolgáltatás vagy kereskedelem" - mondta Szita Károly az ünnepi aláíráson. A polgármester felidézte: a Spar még 2005-ben kezdte el beruházását a városban, de akkor leálltak az építkezéssel, s 2007 óta csak a betonoszlopok állnak a területen. Kaposvár célja pedig az, hogy rehabilitálják azokat a városrészeket, amelyek nem a jövőnek szólnak, amelyek rontják a városképet. Vagyis, Szita Károly szerint most jó esély adódik arra, hogy végre eltűnjön a betontorzó.


A kaposvári Interspar látványterveiA kaposvári Interspar látványterveiA kaposvári Interspar látványtervei
A kaposvári Interspar látványtervei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

"Régi adósságot rendez a cég Kaposvárral  - emelte ki  Heiszler Gabriella, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft ügyvezető igazgatója, aki szerint a városban dinamikusan nő a vásárlóerő, ezért is  érdemes itt beruházni. A  cég egyébként az elmúlt években másfél milliárd forint értékben már felújította itteni üzleteit.

A most épülő bevásárlóközpont 11 ezer négyzetéteres lesz. Felében bolt működik majd, másik felében egyéb kereskedelmi egységek kapnak helyet, de lesznek vendéglátó-egységek és játszótér is.

A sajtótájékoztatóról készült videónkat itt tekinthetik meg:

Címkék: kisgát, Interspar, fejlesztés, gazdaság, Kaposvár