A rendezvény szervezője a Somogy Megyei Önkormányzat és a Somogy Megyei Agrárgazdasági Kamara. A rendezvény fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter, védnökei Móring József Attila országgyűlési képviselő és Huszti Gábor a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke, a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány Kuratóriumának Elnöke.

A vásár megnyitóján, a Kiss László Sportcsarnokban jelen volt Feldman Zsolt, mezőgazdaságért felelős államtitkár, dr. Neszményi Zsolt, kormánymegbízott, Huszti Gábor, a megyei közgyűlés alelnöke, Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője és dr. Sütő László, a város polgármestere.

A kormánymegbízott köszöntötte a vásárra ellátogató érdeklődőket és tájékoztatásul elmondta, hogy a kormányhivatal standjával is találkozhatnak a csarnok területén, ahol bővebb tájékoztatást kaphatnak a GINOP-5.3.10 kiemelt projekt szolgáltatásairól, támogatásairól, valamint egyéb foglalkoztatást segítő lehetőségekről. Dr. Neszményi Zsolt gratulált a rendezvény szervezőinek és köszönetét fejezte ki Huszti Gábor, alelnöknek, a színvonalas esemény megszervezéséért.

Címkék: expo, agrár, vásár, Marcali, kiállítás, gazdaság