Mintegy 7 ezer kaposvári lakásban és több mint 300 közintézményban napjainkban már a távhőszolgáltatás biztosítja a fűtést és melegvizet. Egyre többen csatlakoznak ehhez a környezetbarát, megfizethető és kiszámítható rendszerhez.

A távhőszolgáltatás napjához kapcsolódva ma egy országos szakmai konferenciát rendeztek a kaposvári városházán. Ezen elhangzott a rendszer folyamatos bővítése segít alacsony szinten tartani a közüzemi díjakat.

A távhőszolgáltatás napjához kapcsolódva azonban nemcsak szakmai konferenciát rendeztek ma Kaposváron. Fiatalokat, érdeklődőket vártak a fűtőműbe is, ahol bemutatták azokat a berendezéseket, amelyek a hőt állítják elő a fűtéshez, illetve a melegvíz szolgáltatáshoz. Modellezték azt is hogyan jut el egy-egy lakásba, intézménybe ez a melegvíz. Üzemi működés közben járhatták körbe a Kanizsai utcai fűtőművet.

A kora délutáni órákban pedig szintén a kaposvári iskolákat bevonva egy villámcsődületet rendeztek a Kossuth téren, amin a diákok egy néhány perces táncbemutatót tartottak.

A teljes konferenciát is visszanézhetik oldalunkon!

Távhőszolgáltatás Napja - A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Konferenciája

Uploaded by KaposPont on 2019-04-12.

Címkék: ötven, kaposvári vagyonkezelő, távhő, gazdaság