A munkálatok szerdán kezdődnek a Kisfaludy utcában. A kivitelező az Arany János tér és a Kisfaludy utcai általános iskola közötti szakaszon, a jobb oldali sávban marja fel az aszfaltot. Az érintett ingatlanokat az ott élők a beruházás idején is meg tudják majd közelíteni gépjárművel. Erre a megszokott útvonalon, de a megváltozott forgalmi rend és jelzőlámpás szabályozás figyelembevételével lesz lehetőségük.

A 250 méter hosszú szakaszon a nagyobb torlódások elkerülése érdekében két ütemben fektetik a szakemberek a vezetéket. Elsőként az Arany János utca és a Nádor utca közötti szakaszon készítik el a munkaárkot, s bár a Nádor utcától az általános iskoláig is felmarják az aszfaltot, ott továbbra is mindkét sáv használható lesz.

Fontos információ, hogy a Nádor utcából szerdától csak jobbra lehet kikanyarodni a Kisfaludy utcára, a Léva közt, illetve az azzal szemben lévő társasházi parkolót pedig az Arany János utca felől közelíthetik meg az arra autózók (A mellékelt térkép szerint).

null

Az önkormányzat elvárja, hogy a kivitelező a lehető legmagasabb színvonalon végezze a feladatát, ugyanakkor a munkálatokkal együtt járó nehézségek miatt már most megértést és türelmet kér a város.

Az építkezés aktuális állásáról és a közlekedési rendről az utinform.kaposvar.hu címen kaphatnak naprakész információt.

Címkék: rákötés, távhő, kaposvár, gazdaság