Szeptember első napjaiban gyújtották be a mészkemencét a kaposvári cukorgyárban. A 123. kampány több mint 260 embernek biztosít munkalehetőséget.

Szita Károly, Kaposvár polgármestere ma adta át az év munkáltatója elismerést a vállalkozásnak. Köszöntőjében elmondta: a cukorgyár hosszú évek óta biztos megélhetést kínál a dolgozóinak, erősíti a város gazdaságát, a befizetett adóforintjait pedig közjóra, közcélokra lehet fordítani.

Szita Károly

Kaposvárnak jól teljesítő vállalkozásokra és biztos munkahelyekre van szüksége. A cukorgyár ilyen üzem, hiszen több száz embernek és családjuknak biztosítja a megélhetést több mint egy évszázada....

A ma (is) átadott elismerést 2015-ben alapította a város. Az első évben a kaposvári húsüzem, tavaly pedig a Videoton kapta a díjat. A döntéseket a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége is véleményezte.

A cukorgyár marketing igazgatója, Kovács Gergely úgy fogalmazott: ez a díj is arra sarkallja a vállalatot, hogy minél jobb munkakörülményeket teremtsen a jövőben is.

A munkatársak, akikkel a díjátadón beszéltünk, azt mondták, hogy a kaposvári cukorgyár egy kiszámítható munkahely, ahol jó dolgozni. Például azért is, mert a cég által adott juttatások bőven meghaladják azt, amit a jogszabályok előírnak.

Címkék: munkáltató, cukorgyár, díj, munka, gazdaság