A hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek értékesítésére a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) tavaly 442 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre.

Idén további 200 ponttal bővítik ezt a hálózatot, hogy a vállalati és lakossági ügyfelek minél több helyen, a lehető leggyorsabban jussanak - a nagyságrendileg 320 milliárd forintos - forráshoz, illetve szakmai tanácsokhoz.

A szalagot Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér Attila, a térség  országgyűlési képviselője, valamint Bálint Dénes, az OTP Bank Dél-dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója vágták át.
A szalagot Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér Attila, a térség országgyűlési képviselője, valamint Bálint Dénes, az OTP Bank Dél-dunántúli régiójának ügyvezető igazgatója vágták át.

Az MFB közbeszerzési pályázatot hirdetett, amelynek eredményeként a kiíráson nyertes pénzintézetek saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére az ország számos településén.

Az OTP Bank összesen 163 fiókjában alakít ki egyedi arculatú MFB Pontot a különféle uniós hiteltermékek közvetítésére. A legjelentősebb hazai hitelintézet mellett - konzorciumi partnerként - MKB Bank 35, míg a Gránit Bank és az NHB Növekedési Hitel Bank egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát.

Címkék: MFB, OTP, cég, vállalkozás, hitel, támogatás, Kaposvár, gazdaság