Az angliai megrendelő számára gyártott, nemzetközi piacra szánt termékek ma már a magyar cég árbevételének egytizedét adják. A jövőben díszdobozba is csomagolnák ezeket a terméket. Később pedig a jelenlegi két típus mellett további szépészeti, fodrászati eszközöket, berendezéseket is készítenének Kaposváron. A megrendelő elégedett, így nyitott a további együttműködésre is.

null

- Újabb hajszárítók, hajvasalók illetve hajgöndörítő eszközök gyártása lehet a további cél. A világon több helyen dolgozunk már együtt nagyvállalatokkal és reméljük, hogy a Videotonnál is lehetőség lesz erre - mondta Ben Johnson, a Ghd menedzsere.

A gyártás elindításakor mintegy 30 munkavállaló dolgozott a hajszárítók szerelésen, mára ez a létszám megduplázódott. Ez is mutatja, hogy piacképes termékről van szó, ami a cég árbevételének tizedét adja.

null

- Az elmúlt 3-4 évben egy 30-40 százalékkal nőtt a cég teljes árbevétele. Úgymond a cég és a Ghd együtt nőttek valamilyen szinten. Mindenképpen fontos maga a növekedés is, mert biztosítja a további fejlődéseket. Illetve a növekedés biztosítja azt is, hogy akár újabb beruházásokat indítsunk - tette hozzá Pálca Levente, a Videoton Elektro-Plast Kft. ügyvezető igazgatója.

null

Az egymilliomodik hajszárítóhoz kapcsolódó mai ünnepségen 25 dolgozó kapott kitüntetést munkája elismeréseként.

Címkék: ghd, hajszárító, millió, videoton, gazdaság