2017.03.24 - Péntek
Gábor, Karina
8ºC / 21ºC
Tiszta égbolt

Báránydömping a vágóhídon 2017. Március 17. - Péntek 19:25 | Címkék: Gazdaság, Bárány, vágóhíd, Húsvét

Beindult a húsvét előtti nagyüzem a húsfeldolgozókban.

A hetesi vágóhídon például hetente 5-600 bárányt vágnak le. A feldolgozott hús mennyiségének több mint fele külföldre kerül.

Főként Japánban, Svájcban és Ausztriában keresik ilyenkor a bárányhúst. A hazai vásárlók inkább az olcsóbb, pörköltnek valót vásárolják.

Nézzék meg videónkat a témában!

Vissza az előző oldalra

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás