Kedden délután adta át a kaposváriak adományát a Szita Károly polgármester által vezetett delegáció az ukrajnai háború miatt nélkülöző két kárpátaljai magyarlakta település vezetőjének.

A Munkácstól mintegy húsz kilométerre fekvő két falu lakóinak megsegítésére a kaposvári önkormányzat hatmillió, a Kaposvárért Közalapítvány egymillió-kétszázezer forintot adományozott.

A 950 lelkes Rafajnaújfalu polgármestere elérzékenyülve vette át az adományt, majd elmondta: a pénzt élelemre és gyógyszerre fogják költeni. Antal József köszönetet mondott a kaposváriaknak a nagylelkűségükért.

A Szita Károly polgármester, Dér Tamás alpolgármester, Kéki Zoltán főjegyző, Fekete László, a Kaposvárért Közalapítvány elnöke és Bellai Zoltán református lelkész alkotta delegáció ezután az 1100 lakosú Gút községben találkozott a település polgármesterével, s adta át a kaposváriak adományát.


a karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételeia karpatalja.net felvételei
a karpatalja.net felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Kárpátalja, segít, adomány, Kaposvár, gazdaság