- A Bereczk Sándor III. programban a sok embernek munkát adó ipari üzemek megközelíthetőségét javítjuk. Így a dolgozni járó emberek könnyebben és biztonságosabban tudnak közlekedni, valamint a kaposvári üzemeket is vonzóbbá tesszük a befektetőknek, beszállítóknak - mondta Szita Károly helyszíni sajtótájékoztatóján a kaposvári Kenyérgyár utcában. 

- Tavaly a Videoton, a Lakics Gépgyártó Kft. és a Szabó Fogaskerékgyártó Kft. vezetői megkerestek, hogy javítsunk gyáraik megközelíthetőségén, kérésüket idén örömmel teljesítjük - tette hozzá a polgármester.

null

Csaknem 100 millió forintból út és járda épül a Kenyérgyár utcában, a Kőhárs utcában, kamionparkoló pedig az Izzó utcában.

- A versenyképességünket növeli a jó megközelíthetőség. Az új üzletágunk bevezetése és a növekvő termelés miatt egyre nagyobb teherautóink vannak, amik eddig nehézkesen mozogtak a Kenyérgyár utcában - mondta a Szabó Fogaskerékgyártó Kft. ügyvezetője. Szabó Krisztián elmondta: az útfejlesztés nagy segítség a cégnek.

A Bereczk Sándor III. programban tovább folytatódik az utak, járdák rendbetétele is, ennek egyik legnagyobb eleme a Németh István fasor felújítása.

Címkék: Bereczk Sándor, útfelújítás, program, Kaposvár, gazdaság