"Hamarosan véget ér Kaposvár történetének legnagyobb út- és járdafelújítási programja. Ennek egyik legnagyobb beruházása a Honvéd utca és a volt abc előtti terület rendbetétele volt" - mondta a helyszínen tartott pénteki sajtótájékoztatóján Szita Károly.

"Csaknem 150 millió forintból új útburkolatot kapott a Honvéd utca, a járdákat is felújították, valamint a volt abc előtti területen is megszűnt a rendezetlen parkolás, mondta a polgármester. Itt 25 parkolót alakított ki a város, megváltozott a forgalmi rend és a taxik helyét a parkolón kívül jelölték ki, így kényelmesebb a parkolás és végre rend lett" - tette hozzá a polgármester.

A Bereczk Sándor II. Program keretén belül több mint 2 milliárd forint értékben 30 kilométernyi út és járda újult meg és épült, parkolókat alakítottak ki, három új biztonságos gyalogosátkelőt létesítettek, a csapadékvíz csatorna és közvilágítás is több helyszínen korszerűsödött.
 
A program idei része hamarosan befejeződik, jövő hétre ugyanis elkészül a Németh István fasor megújításának első üteme is.

Címkék: Bereczk, Honvéd utca, felújít, járda, út, gazdaság