- A Hársfa utcát 2010-ig jelentős kamionforgalom terhelte a cukorgyár miatt. Ezért az ott élők kérésére a gyárral együtt 66 millió forintból megépítettük a tehermenetesítő utat a Rákóczi pálya mellett. Így napi 250 kamionnal kevesebb közlekedik erre a cukorkampány idején, tájékoztatott a polgármester. Ebben az évben pedig felújíttattuk az utat, az aknafedeleket az aszfalt szintjére emeltettük Kaposvár keleti felének egyik legforgalmasabb utcájában, tette hozzá Szita Károly.

null

A körzet önkormányzati képviselője, Giber Vilmos a Hársfa utcában élők nevében köszönte meg a fejlesztést, amellyel régi vágyuk vált valóra. A képviselő megemlítette azt is, hogy a cukorgyári lakásokhoz vezető, illetve az előttük lévő utat a város 2,2 millió forintból pluszban megcsináltatja szeptember végéig.

Idén a Bereczk Sándor II. Programban 2 milliárd forint értékben újítja meg Kaposvár az útjait, járdáit helyi vállalkozókkal. A város addig folytatja a programot, amíg minden úttal és járdával elégedettek nem lesznek a kaposváriak.

Címkék: hársfa, bereck, kaposvár, gazdaság